Tuesday, 9 August 2016

Tempahan Printing Baju, Seluar Bersulam, Medal & Plak


Walaupun hujung tahun bakal tiba, kami masih menerima tempahan dari sekolah sekolah mahupun syarikat.
Terima kasih kerana sudi bekerjasama dengan team kami. Alhamdulilah rezeki tak pernah putus. Betul lah kata orang ke mana kita pergi rezeki itu pasti ada dia tak salah tuju. 

  • Kami menerima tempahan sulaman di seluar dari MRSM Mersing. Terima Kasih kerana mempercayai team kami dan tak jemu berurusan dengan team kami.   • Tempahan kedua kami menerima dari syarikat Dinzal Berjaya. Terima kasih kerana mempercayai kami untuk tempahan baju untuk syarikat beliau. Terima kasih. 
  • Dan akhir sekali tempahan medal & plak dari PPD Kluang untuk Pertandingan Kawad kaki. Terima kasih kerana tidak jemu bekerjasama dengan team kami lagi sekali dan mempercayai kami.So, apa pendapat anda tentang kami? 
  1. Macam mana ek, nak beli tapi takut mahal pulak harganya.(Jawapannya : Anda boleh hubungi kami 0untuk sebarang pertanyaan. Anda boleh hubungi kami di 077715123 - office / 0127767544 - zunurain)
  2. Kalau deal berjumpa elok jugak ni senang citer nya nanti.(Jawapannya : Area Johor Insyaallah tiada masalah)
  3. Boleh tak kalau nak mintak sebutharga je dulu nanti nak bincang dengan pihak atasan? (Jawapannya: Boleh tiada masalah, listkan barang apa yang anda mahukan dan hantar kepada kami insyaallah kami beri respon dengan secepatnya)
Pokok pangkalnya untuk pelanggan kami akan usaha untuk puaskan hati anda. Insyaallah..
Hubungi kami untuk sebarang pertanyaan
0127767544 - zunurain
077715123 - office

No comments:

Post a Comment

 
Copyright 2016 Reserved to JNZ GLOBAL SPORT Design By Cik Nurfarah